zondag 4 april 2010

"Etsy artists For Animals" in actie voor Alphense dierenambulance

De maand april staat voor de mensen van Etsy For Animals in het teken van de Alphense dierenambulance.
De website http://www.etsy.com/ is een internationale platform waar mensen van over de hele wereld via eigen webwinkeltjes door hunzelf handgemaakte (en ontworpen) of vintage producten verkopen en kopen.
Een aantal actieve kopers en verkopers hebben een team opgericht dat het steunen van dierenwelzijn goede doelen centraal in hun activiteiten heeft gesteld. Dit team EFA (Etsy artists For Animals) heeft ook een eigen actieve website http://efaartistshelpinganimals.org/, waarop elke maand een "charity of the month" in het zonnetje wordt gezet.


Deze maand, april 2010, is het door mij voorgestelde charity verkozen, nl. de zwaar getroffen Dierenambulance in Alphen aan de Rijn. Gezien het grote gebied dat deze dieren ambulance bedient zouden zij namelijk 2 ambulances in bedrijf moeten hebben. Anders wordt de aanrijtijd bij ongevallen en andere noodsituaties te lang.
Helaas is door een ongeluk op 27 januari 2010 één van de wagens total loss geraakt. Aangezien de verzekering slechts de dagwaarde van de auto zelf dekt en ook nog eens niks van de medische inrichting is een tweede ambulance niet zomaar weer aangeschaft.  Meer over de oproep voor financiële hulp na de aanrijding op deze link naar Webregio.nl .

Op mijn Engelstalige blog had ik in februari al een oproep gepost, maar ik vind het fantastisch dat EFA nu ook internationaal een maand lang de dierenambulance Alphen steunt.

Hoe kan je een financiële bijdrage leveren: 

* Via het kopen van een "Charity of the month" product op Etsy.com 
* Donaties via de Dierenbescherming in Alphen a/d Rijn:giro 17761 (ovv Dierenambulance EFA)
* Er staat ook een banknummer voor de Dierenambulance Alphen genoemd in het artikel op 'webregio.nl':  3061.07.796.

Post adres:
      Dierenambulance Alphen a/d Rijn
      Postbus 1067
      2400 BD Alphen aan den Rijn
* Internationale bijdragen kunnen ook via PAYPAL aan missminoes@live.nl worden overgemaakt, dan zorg ik dat het bij de Dierenambulance Alphen a/d Rijn terecht komt.

Ten slotte nog een paar foto's van dieren die door de Dierenambulance Alphen a/d Rijn het hebben gered:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten