zondag 24 november 2013

WinterWinkel pop-up shop is nu geopend!

Vrijdagmiddag 22 november werd de Ka-Ching Etsy Pop-Up Winterwinkel officieel geopend met een gezellige vrijdagmiddagborrel.
Complimenten voor Babette, Margriet, Annabel en Barbara: het is een prachtige winkel geworden. Er valt heel veel te snuffelen en het aanbod is gevarieerd, maar wel bij elkaar passend.
Ik ben met beide Etsy shops vertegenwoordigd in de winkel (MissMinoes & AllFairness):Naast de bekende gezichten van doorgewinterde Etsyers waren er ook winkeleigenaren die ik nog niet kende of die met hun winkel actief zijn geworden.
Zo heb ik leren kennen Nelleke van RedCheeksFactory, de meiden achter StrictlyAmsterdam, en Beau van TheHelloShop.
Beau maakt zelf o.a. zelf zeep. Maar dè cadeautip voor december 2013 is haar zelfgemaakte baardolie. Maakt de baard zacht en verzorgt de huid.


Behalve borrelen en bijpraten werd er ook al druk geshopt in de WinterWinkel. Op een gegeven moment stond er zelfs een al een fijne rij bij de kassa!

Ik heb zelf 2 leuke kaarten gekocht. Van RedCheeksFactory de Muscle Man Paper Doll en een mooie kattenkaart van Mouseblossom.


De WinterWinkel zit in Het Grote Avontuur (Haarlemmerstraat 25, Amsterdam: nog geen 10 minuten lopen vanaf het station) en blijft tot en met 1 December.


1 opmerking: